En bra helg

Ännu en gång är det söndag och ännu en gång har veckan gått så brutalt snabbt. Just denna vecka har varit sådär skapligt fartfylld så nu är jag nerbäddad och känner mig helt slut. Mina dagar i Söderhamn gick jätterfort. Jag hann träffa Josie, sy på min halloweenoutfit, fira min födelsedag med släkt och till och med ta en sovmorgon. Söderhamn var för övrigt jättefint, hösten hade inte kommit lika långt som här i Umeå, det var jättekallt men träden hade fortfarande löv kvar och det var inte fullt lika mörkt på kvällarna. 
 
På fredagen tog jag mamma och pappa med mig till Umeå. Ganska direkt efter att jag kommit fram mötte jag upp Sara och Johanna för sushi och jazzfestivalen! Jag fick lyssna på så otroligt bra musik och lite urspårad improvisation och hade det så bra! En rolig sidenote är att jag även träffade en av mina lärare från gymnasiet i Söderhamn på en av spelningarna, världen kändes liten. Jag kom inte hem förrän klockan var två och då var jag så trött att jag somnade nästan sekunden jag lade huvudet på kudden!
 
Lördagen startade jag med att försova mig, jag antar att jag behövde sömnen men jag var rimligt förvirrad när jag vaknade så sent. Det blev några timmar på stan och en middag med mamma och pappa innan jag målade på min grönglittriga eyeliner och begav mig upp på campus för att möta upp Johanna och Sara innan vi drog iväg till Villan. Vi var bland dom få som kom till Villan den kvällen men dansgolvet var roligt vi hade liksom utrymme. När klockan närmade sig ett hämtade vi ut jackorna och knallade iväg till Origo, där var det betydligt mer gäster och dansgolvet var minst sagt trångt, men även det åh så kul! 
 
Idag har jag vinkat av mamma och pappa, städat mitt rum och inte gjort så mycket mer. Jag känner mig riktigt mör just nu och skulle nog kunna somna nu direkt. Imorgon är det en ny vecka som jag börjar med en ledig dag, jag ska försöka få undan lite skolgrejer som jag har kvar men annars bara passa på att vara ledig medans jag kan! 
 
 
 
Allmänt, Teknisk Fysik | Origo, Söderhamn, Teknisk Fysik, Umeå, Umeå Jazzfestival, Villan, jazzvärme, studentlivet | | Kommentera |
Upp