Söndag

Under de senaste dagarna har Umeå upplevt snöstorm, konstant spöregn, värme och lite, lite solsken. Jag har spenderat större delen av dagarna inomhus med huvudet i Fourieranalysboken. Det är några dagar kvar till tentan. Natten till fredagen vaknade jag upp och trodde att jag var en funktion. Jag vred och vände mig tills alla variabler var på rätt plats. Jag antar att det är nu jag börjar bli galen. Jag lyckades tillslut förstå att jag bara var en människa och somnade efter ett tag om. I skolan spenderade jag hela dagen med att försöka lösa tal. Det gick sådär. 
 
I lördags pluggade jag i skolan. Lyckades lösa tre tal (ett av dom tog fyra timmar). Det kändes som en otrolig vinst och nu kan jag lösa wave equations! Idag lärde jag mig dock inte lika mycket så jag drog hem från skolan och har bestämt mig för att ha en ledig eftermiddag. Kanske att jag pluggar lite bevis på kvällen.
 
Men det här med tenta på torsdag känns ju inte jättekul just nu. Bitar i kursen börjar falla på plats och jag hoppas att det kommer att vara tillräckligt. Svåraste kursen ever.
 
 
 
Teknisk Fysik | Ingenjör, Umeå, student, teknisk fysik | | Kommentera |
Upp