Träna Träna Tränat

Jobbar mer än aldrig förr och spenderar min lediga tid med att träna. Datorn hinns inte riktigt med.... Imorgon är det i alla fall triathlon och jag är taggad! I måndags var jag så trött efter min arbetsdag på tio timmar, men jag tänkte att jag skulle kunna bege mig ut på en löprunda, tur var väl det för jag har aldrig sprungit så fort! Tempot blev på 5'42" och det var mitt snabbaste hittills!! 
 
I söndags bestämde jag mig för att jag skulle beställa en triathlondräkt. Det var inte så jätteplanerat och det var på rea så jag tänkte att varför inte? Dock fanns den bara i XS så jag var rädd att den inte skulle passa. Jag fick hem paketet på tisdagen. Dräkten var som jag befarade - pytteliten. Jag tänkte att den aldrig skulle passa men himmel vilken stretch det var i tyget! Den sitter perfekt och jag är glad! På tisdagskvällen hade jag tänkt simma lite på hällåsen men jag ändrade mig och hamnade på stenö istället. Vid åttatiden på kvällen räknade jag med att vattnet skulle vara iskallt men det var faktiskt riktigt varmt! Jag hade på mig min triathlondräkt och det gick jättebra att simma i den.
 
På onsdagen fyllde mamma år och efter jobbet åt jag en massa tårta. Jag var så omotiverad till att springa på kvällen, men jag ville prova på att springa i triathlondräkten. Jag hade inga större ambitioner med löpningen och trodde inte riktigt att det skulle gå lika bra som det gjorde på måndagen, men det gick bättre! Tempot hamnade på 5'37" och jag kände efteråt att jag skulle kunna springa mycket längre än de 6,3 kilometrarna som jag sprang.! Nästa vecka tänker jag prova att springa milen. :-)
 
Men idag är det sista av åtta jobbdagar på följd som gäller. Det ska bli skönt med helg nu! 
 
Måndagens pass
 
Träning | | Kommentera |
Upp