En dag med Sara

Helgen gick verkligen alldeles för fort. Fredagen var verkligen lugn, försov mig lite på lördagen men hann med någon timmes studier. På eftermiddagen mötte jag upp Steffanne på stan, vi shoppade, drack mängder med kaffe och gick tillslut hem till mig för att fixa middag. På söndagen hälsade Sara på! Vi spenderade mycket tid ute och bara gick omkring i stan och kollade. På eftermiddagen låg vi däckade i min soffa, åt massor med popcorn och tittade på tv. På kvällen släpade vi våra trötta huvuden iväg till Ho's för så god kinamat! Love it! 
 
Imorse åkte hon iväg redan kl 6 på morgonen. Jag tänkte att jag skulle hålla mig vaken men råkade somna om och fick väldigt bråttom till min föreläsning. Idag började Astrofysikaliska Spektra och det verkar vara en bra kurs, iaf väldigt strukturerad och det känns bra! 
 
Nu börjar verkligen klockan ticka iväg... Denna vecka ska jag verkligen försöka ta mig upp tidigare på mornarna. Sjukt svårt. Godnatt.
 
 
 
 
 
Allmänt, SU VT-17 | | Kommentera |

En festligare torsdag

Igår arrangerade kåren en välkomstfest för nya studenter så jag och några kompisar träffades först på Lappis för att hänga lite, knallade iväg till Bojan på campus för lite öl och sedan iväg till Sturecompagniet för lite dans! Som vanligt tog jag knappt några bilder men hade så pass roligt att jag missade sista tunnelbanan hem och fick mig en liten promenad på kvällen.
 
Idag har varit betydligt lugnare. Jag har sovit så sjukt mycket och tittat en hel del på Netflix. Ganska skönt med lugna dagar också.
 
 
 
Allmänt, SU VT-17 | | Kommentera |

Kvällspromenader

I Umeå är jag nästan aldrig ute på promenader, den enda gången jag är ute och går är när jag är påväg någonstans. I Söderhamn är det annorlunda. Då är jag ute och går nästan varje dag och så har det även blivit i Stockholm. Ibland går jag bara någon liten runda runt Södermalm. En annan gång gick jag genom Gamla Stan och någon annan gång gick jag ända till Östermalm (men med några shoppingpauser tog det sjukt lång tid!). Mysigt är det i all fall! 
 
Idag har jag varit ledig. Jag har fortfarande inte fått min kursbok, Adlibris har typ e-handelns längsta leveranstider. Dock så har mina två andra kurser inte startat än heller så det finns liksom inte så mycket att göra än. Jag har i alla fall tagit en liten shoppingtrip och träffade några kompisar på uni, så det har varit en bra dag! 
 
Imorgon är det föreläsningar från 13 till 20!
 
 
 
 
Allmänt, SU VT-17 | Stockholm, Studentlivet | | Kommentera |
Upp