Tisdag

Det är sommarvärme i Umeå och åh så skönt! Jag spenderade morgonen på balkongen med en inlämning som jag lyckades få klart. Efter lumch började solen lysa på balkongen och då blir det så varmt att det inte ens går att vara där. Jag spenderade nästan hela resten av dagen inne och jobbade på min presentation som jag har på torsdag. Sista resan till Uppsala, det ska bli så skönt att vara klar. Jag kollade på yr.no och såg att det ska vara närmare 25 grader där då, så skönt! 
 
Jag har även hunnit städa lite i köket idag, så mycket damm... Passade på att ta en bild på min myntakvist som har fått så mycket rötter, har inte riktigt någon aning om när jag ska sätta den i jord men den är ju fin som den är nu också. Det var även så skönt ute på min korta kvällspromenad som jag tog. Solen sken så fint över vägen och Umeå verkligen luktar sommar. Livet känns så enkelt nu.
 
 
 
 
Allmänt, Teknisk Fysik | Snart sommarlov, Teknisk Fysik, Umeå | | Kommentera |

Segstartad måndag

Det är måndag igen och jag är så gott som återhämtad efter yran. Någonting har hänt med min armbåge och gör så ont om jag böjer den men det börjar gå över litegrann nu. Kanske sådant som händer när man är på en välbesökt festivad i trängseln framför scenen? Det känns i alla fall inte som någon stor grej. 
 
Jag var så seg imorse. Trodde inte att jag skulle lyckas komma igång. Jag fick en snap från Izze och hon kände likadant men lyckades i alla fall få iväg mig till skolan. Jag har egentligen inte gjort jättemycket idag. Bokat både flyg och tåg så på torsdag åker jag ner till Uppsala för sista gången (!!!) och sedan drar jag vidare till Söderhamn en kväll. Ska passa på att packa ner massor med grejer som jag kommer att vilja ha i sommar så att jag slipper släpa med det senare. Det är också så skönt att inte behöva  åka ner till Uppsala mer. Det har varit så värt att gå denna kurs och jag har lärt mig så otroligt mycket mer än vad jag hade gjort om jag läst någon av de andra kurserna i vårat programutbud, men det har samtidigt varit riktigt slitigt. Så glad att jag typ har tagit igenom dom veckor som varit. 
 
Nu ska jag fortsätta på min presentation som jag har på torsdag. Solen skiner, det är riktigt, riktigt varmt i lägenheten och grannnen bredvid bjuder på live-piano. Tre dagar kvar till sommarlov och jag längtar så otroligt mycket!!!
 
Bjuder på en balkongbild från i lördags när vi hade lika bra väder. Det hade lika väl kunnat vara idag!
 
 
 
 
Allmänt | Snart sommarlov | | Kommentera |

Brännbollsyran/Something tells me you like a good knife fight

Brännbollsyran är över och det var så bra! Vi hade så kul, såg så bra spelningar och jag är så nöjd med helgen! Ett ord som kan sammanfatta dessa två dagarna är trängsel. Det var trångt när vi köade till köerna in, det var trångt när vi köade in, det var trångt när vi köade för att komma till scenen och det var trångt framför scenen. Man knuffades överallt hela tiden av människor som skulle framåt, bakåt och sidorna. Stundtals väldigt irriterande. Men det är väl vad en kan vänta av en festival som har växt så mycket?
 
Nu njuter jag av att det är söndag. Jag insåg att jag verkligen inte skullle orka plugga hela helgen och forsätta prestera nästa vecka. Det skulle bara inte gå. Nu ska jag istället njuta över att vara ledig, äta lite onyttig mat, titta på tv och ladda upp inför en ny vecka. Så glad över att ha haft en riktigt bra helg!
 
Fredagen var första dagen och var ganska lugn för mig. Vi var åpp brännisfesten, det var massor med människor där och väldigt trevlig stämning! Vi såg massor med konserter och trampade omkring i så mycket lera.
 
 
 
 
 
Dag två inledde jag på Båten, drinkar och sötpotatispommes innan vi drog tillbaka till Nydalahöjd. Vi tog en lite kortare kväll, Otto Knows var höjdpunkten men Ingrosso var också riktigt bra! 
 
 
 
 
 
 
 När jag gick hem strax innan Ingrosso slutat spela, det var näst intill dagsljus. 
Allmänt | 2016, Brännbollsyran, Umeå | | Kommentera |
Upp