En veckas ledighet

Nu har jag varit ledig i en vecka, det har gått ganska snabbt ändå men jag är glad att skolan snart kommer igång igen. Imorgon åker klassen iväg till Kiruna för studiebesök. Jag var helt säker på att vi skulle ha åkt idag fram tills Izze ringde och berättade annorlunda. Jag jämrade mig kanske lite för högt över att det var ännu en ledig dag utan någoning planerat. Jag vet som inte riktigt vad jag ska ägna mig åt. Jag har inte direkt någonting på min to-do list. Skulle kunna städa osv men det är jag så trött på. Det är dessutom inte speciellt bra väder heller så jag är inte speciellt sugen på att gå ut på en promenad. Igår kom till och med första regnet. 
 
Jag är ändå fortfarande tacksam över att ha fått vara ledig. Om en vecka drar föreläsningarna igång igen och om två veckor drar astrokursen igång och då är det nog slut på ledighet, jag ser fram emot det!
 
Min eukalyptus är fortfarande fin, hoppas den håller sig så även när jag kommer hem!
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Morgonmys

Imorse fick jag nästan lite sovmorgon, jag vaknade inte förrän 8.30 imorse  Jag klev upp, slog igång Nyhetsmorgon och gjorde kaffe och scones, så mysigt! Nu har jag spenderat hela morgonen på soffan men ska kanske ta tag i mig själv och fara ner till stan, eller fortsätta att bara slappa. Jag får se! 
 
 
Allmänt | Morgonmys, Nyhetsmorgon | | Kommentera |

Ledig

Rapporten är inskickad och nu är jag ledig på riktigt! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med ledig tid men det är ju bra att prova på det ibland. Imorse vaknade jag redan klockan sju och tyckte att jag var alldeles för pigg för att somna om så jag klev upp, drog igång nyhetsmorgon, gjorde kaffe och satte mig och skrev på rapporten. För första gången på två (tre?) veckor  var jag till Iksu på ett bodybalancepass, så skönt med yoga och stretching. På eftermiddagen spenderade jag någon timme till med rapporten vilket innebär att jag har suttit framför skärmen så länge idag. Skulle helst vilja läsa Oscar Wilde nu men är så trött i huvudet. Skulle behöva städa lite men är så trött i kroppen. Jag hoppas verkligen att jag inte håller på att bli sjuk men jag är galet seg...
 
Ikväll ska jag ta vara på ledigheten, äta god mat och slappa framför tvn, så härligt att inte behöva spendera hela dagarna i skolan. Imorgon funderar jag till och med på att fara ner på stan. Så sugen på att köpa nya växter. Jag har spenderat väldigt mycket tid med Pinterest de senaste dagarna och det dämpar inte direkt mitt shoppingsug. Jag har dock ingen aning om vad jag skulle köpa och vart jag skulle ställa någonting, men sånt går ju att lösa! 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp