Sköna Söndag

Idag är jag helt ledig för första gången på länge och vad som kommer att bli sista gången på ett tag. Imorgon är det måndag och då är det hårdkörrning för att klara Solid-kursen.
 
Jag hade en jätterolig kväll på Origo igår, vi var ett härligt gäng som jobbade, jag stod i disken hela kvällen och det var relativt lugnt bland gästerna! Mot slutet av kvällen fanns det inte så mycket att göra så när djen började spela Bruce (Born in the USA) så kunde jag och Izze röja på dansgolvet! Hur kul som helst! Jag var riktigt trött till och från men att ligga i sin säng redan klockan 4 var så sjukt skönt. Jag somnade typ direkt.
 
Idag har jag ingenting planerat att göra. Jag är sjukt motiverad till att städa och ska dra igång med det när jag har druckit upp mitt kaffe. Ska försöka städa rent idag så har jag ingenting som distraherar mig när jag måste plugga i veckan. Bra plan. Jag har också tänkt laga mat. Och är sjukt sugen på att baka någonting. Jag tror på att detta blir en bra dag! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Dream Baby Dream

Äntligen är tentaveckan över. Själva tentan var otroligt svår, jag skrev på tillräckligt med poäng för att kunna bli godkänd men jag är inte säker. Jag tänker dock inte reflektera någonting mer om det. Nu har jag gjort allt jag kan göra  så det är bara att vänta. 
 
Efter tentan drog jag ner på stan, jag hade inte så mycket att göra men det var skönt att bara gå omkring. Jag köpte lite grejer till köket, lite bubbel och så fina eukalyptuskvistar! Dom står såå fint vid tvn, men jag önskar att jag hade en lite smalare vas. Att vara inne på blombutiken var så otroligt mysigt. Jag fick ett väldigt stort shoppingsug! Jag har verkligen inte gröna fingrar men tycker att det är så härligt att ha växter omkring mig!
 
 
 
På kvällen hade vi tentafest, det är vår näst sista innan klassen "splittas" upp och vi alla börjar läsa olika inriktningar. Det känns konstigt. Men vi kommer ju fortfarande hänga med varandra och göra saker tillsammans. Så det är inte hela världen. Vi startade hemma hos mig, spelade spel, pratade, lyssnade på musik. Efteråt gick vi till Origo och hade så kul. Att djen avslutade med Springsteens Dream baby dream gjorde inte kvällen sämre. Sååå bra.
 
 
Idag har jag inte gjort mycket. Jag har sovit länge, ätit massor och tittat på Suits. Om ett tag ska jag gå och beställa pizza och ikväll ska jag jobba på Origo. Toppen! Imorgon ska jag ha en helledig dag, det kommer bli awesome!
 
 
Allmänt, Teknisk Fysik | Eukalyptus, Teknisk Fysik | | Kommentera |

Hungry Hearts

Jag fick tag på biljetter till Bruce Springsteen!!! Jag var så nervös av att sitta i kön i nästan en kvart men till slut kom jag fram till bokningssidan. Jag längar så mycket efter den 25.e juni! Jag har även hört rykten om att hela The River-albumet kommer att spelas från början till slut, så awesome om det är sant! Förra konserten jag var på spelade han Born to Run från början till slut, det var helt magiskt! Jag har sittplatser denna gång, det kommer bli så mycket bekvämare än att stå längst fram men jag tror att det kommer bli lika bra ändå! Taggar! 
 
Idag har det varit en dålig pluggdag. Tenta imorgon men jag har bara varit så ofokuserad. Jag gick hem redan klockan fem och har hunnit städa lite och fixa saker. Det blir lite repetition senare ikväll men jag tror inte att jag har så mycket mer att lära innan imorgon. Det får gå som det går. I accept my fate.
 
Nu tänker jag fortsätta peppa Springsteen, här är
 
Allmänt, Musik | Bruce Springsteen | | Kommentera |
Upp