I don't need anything to get me through the nights

Idag är det Valborg men jag hade inte riktigt festvibben i mig. Jag fick äntligen en sovmorgon (ända till 8.30) och hann både städa lite och titta på Nyhetsmorgon innan jag drog iväg till skolan! Jag har fått massor gjort idag, så skönt men behöver en riktigt pluggdag imorgon också. Efter några timmar bestämde jag mig för att det var färdigpluggat och gick iväg till ängarna för lite härligt häng. Det känns som om jag aldrig träffar min klass längre så det var så härligt! Nu är jag parkerad i soffan hemma, har slagit igång Netflix och dricker kaffe. Det känns som ett bra avslut på dagen!
 
 
 
 
 
Allmänt | 2016, Umeå, Valborg, Vår | | Kommentera |

Fredag

Nu är jag hemma igen efter två dagar på vift. I onsdags åkte jag iväg till Uppsala för att gå på en räkneövning i galaxfysiken. Det gick bra, jag är godkänd och det var kul att se Uppsala igen! Ångströmlaboratoriet var stort och tydligen finns både en partikelaccelerator och ett observatorie där. Jag fick även se en skymt av flottarna som ska vara med i racet i Fyisån på Valborg! 
 
 
 
 
 
På eftermiddagen åkte jag vidare till Söderhamn. Jag spenderade lite tid hemma och fick äntligen sova, jag var så trött! På morgonen var jag ner till Systembolaget på en "arbetsintervju", jag kollade på schemat och fick lite info om vad ja skulle göra under sommaren. Det känns så bra! 
 
På kvällen tog jag tåget hem till Umeå, drack kaffe, åt choklad och tittade på Suits. Jag missade bussen till Nydala med bara någon minut så jag fick ta en promenad hem. Klockan var 23 när jag klev in genom dörren. 
 
Idag har jag varit i skolan, pluggat mycket mindre än vad jag borde ha gjort men det ska jag ta igen i helgen. Jag har varit en sväng på stan och letat skor (men hittade inga...) och köpt en liten flaska bubbel. Imorgon är det Valborg och jag har inga planer alls vilket faktiskt känns skönt. Jag tänker bara ta det lugnt, få en del plugg gjort och må toppen på söndag. 
 
Nu ska jag spendera resten av kvällen i soffan. Köpa någonting gott till middag och kanske se någonting bra på Netflix. Jag älskar fredagar! 
 
Jag avslutar med en bild från Söderhamn. Torsdagen var grå, kall och regning men det fanns i alla fall massor med blommor :)
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Vinter i slutet av april

Helgen är över och den har varit så bra! Familjen har varit här och det har varit så kul! Vi tog en shoppingdag på Avion och en liten tur på stan, vi har nästan skaffat alla balkongmöbler men väntar på så sköna stolar som var slut. Så taggad på vår och värme. Jag avslutade söndagen med Bodybalance på Iksu, så skönt pass och jag har börjat älska meditationen på slutet. Förut kilade jag alltid iväg innan men jag insåg hur skönt det var att sitta upp istället för att ligga ner!
 
Imose ställde jag klockan lite tidigare än vanligt och drog iväg till Iksu för att springa, det  var så härligt! När jag cyklade hem började några snöflingor falla och nu är det en full blown snöstorm... Det är ju bara 5 dagar kvar på april och en kan ju tycka att träden ska börja slå ut och bli gröna istället. Jag får påminna mig själv om att jag faktiskt bor ganska långt norrut och att saker inte blir så som "det  borde vara"... Men jag längar verkligen efter vår nu. 
 
Så här ser det ut nu. Snö på träden och snö på marken men också våra nya växter! En kaktus som Erik köpte och en elefanttunga som jag fick av mamma! Nu ska jag fortsätta med galaxfysiken ett tag till och hoppas att snön smälter bort snabbt igen.
 
 
Allmänt | April, Snö, Umeå | | Kommentera |
Upp