Sista kvällen på tviste!

Några fler dagar har gått och mycket har hänt. Jag har hunnit fylla år, fått fina presenter och blivit grattad av underbara människor. Jag har tentapluggat massor, tagit mig igenom långa perioder av hopplöshet, frustration, ilska och glädje när jag till sist får fram en lösning! Att plugga in en hel kurs i kvantmekanik på tre dagar är väldigt optimistiskt och det kändes inte toppen på tentan.  Livet går dock vidare och jag tar det inte så hårt. En omtenta har inte skadat någon. 
 
I torsdags fick jag hämta ut nyckeln till världens finaste lägenhet och efter tentan idag har jag börjat flytta in lådor och sånt. Mamma och pappa är här och hjälper till med det mesta och det är jag så glad för! Tentaperioden som har varit var så intensiv att jag aldrig skulle hinna utan deras hjälp! Imorgon kommer jag vara ute ur min lägenhet och både jag och min fina Erik flyttar in på Nydalahöjd!  Det ska bli så kul och jag längtar. Att grannen har styrt en högljudd fest som precis slutade får mig inte att sakna tvistevägen mer! 
 
Nu måste jag släcka lampan och få några timmars sömn. En efterlängtad morgondag väntar! 
Allmänt, Teknisk Fysik | | Kommentera |

Ny tentaperiod

Elektrodynamiken var svår, svårare svårast! Oh my god... En något bitter Sofia lämnade tentasalen en timme innan sluttid, minns inte när det hände senast. Jag kände innan att jag hade en bra koll på kursen men så kom det två frågor som ställde till det för mig, jag kunde uppgifterna nästan men fick inte till uträkningarna. Det är så jobbig känsla. Jag önskar att jag hade skrivit lite om hur jag skulle kunna lösa uppgifterna men jag gjorde inte det så det är ingenting att gå och tänka på nu. 
 
Idag var en ny dag med nytt tentaplugg. På fredag är det kvantmekanik-tenta och just nu är det mycket kvar att repetera men jag tror nog att jag kommer hinna. Det blir en heldag i skolan imorgon och jag är taggad! 
 
Imorgon är det ju också min födelsedag! De senaste åren har min egna dag bestått av tentaplugg men jag tycker att det är kul så vad gör det? När jag öppnade brevlådan när jag kom hem och såg ett paket från farmor! Jag är nyfiken så att jag nästan spricker men är fast besluten om att öppna det imorgonen innan jag går till skolan! Så spännande! :D
 
Jag såg även att jag hade 6 läsare på min blogg i söndags, det var år sedan jag hade  fler än 3 läsare på min blogg eftersom jag inte skriver så ofta. Gissa om jag blev förvånad! Kul dock! Jag är väldigt nyfiken på vilka de andra läsarna är!
 
Nu ska jag försöka flyttpacka lite till och hitta någonting att äta till middag. Avslutar inlägget med en fin bild på en fin klass!
 
 
Allmänt, Teknisk Fysik | | Kommentera |

Sköna söndag

Ännu en pluggvecka är över och ännu en söndag har spenderats i skolan. Vintertiden gjorde att jag fick sova en timme "extra" och jag kom iväg till skolan relativt tidigt vilket gjorde att jag även var hemma från skolan innan klockan var 18! Jag minns inte ens när det hände sist! Att ha någon timme att bara vara hemma och slappa är otroligt skönt såhär kvällen innan tentan.
 
Vintertiden har ju också sina nackdelar. Idag började solen gå ner kl 15 och det var kolsvart ute kl 17. Det är lite tröttsamt men nog kommer det bli mycket mörkare på kvällarna innan vintersäsongen är över. 
 
Nu ska jag göra en sista kraftanstängning och ta tag i all disk och sedan ta en lång dusch (varmvattnet fungerade inte imorse!!) innan jag bäddar ner mig i sängen med Netflix!
 
Avslutar med en bild på en solnedgång från en föreläsningssal, det ar så fint i eftermiddags!
 
 
Teknisk Fysik | | Kommentera |
Upp