Sommar i Söderhamn

Så, sist jag skrev var jag i Umeå, skolan  hade precis tagit slut och jag var bara ledig. Nu är jag i Söderhamn, någonstans mitt mellan  jobb och sommarlov och skola. Nog hade jag föredragit att vara ledig hela sommaren men det börjar kännar mer och mer ok att åka iväg till jobbet.
 
Under min lediga tid har jag hunnit läsa två böcker. Nu är jag inne på den tredje, en bok om partikelfysik. Jag och Fanny har upptäckt att det är riktigt roligt att paddla och vi har hunnit göra det två gånger i sommar. Jag har äntligen skaffat ett gymkort och längtar efter att träna i sommar, Active ser så annorlunda ut nu.
 
Så, nu har jag några lediga dagar vilket ska bli så skönt..! Så jag har längtat efter sommarlov!
Allmänt | Söderhamn, ledig, student, teknisk fysik | | En kommentar |

Dagen efter en tenta

När veckor av tentaplugg tillslut är över vill jag inte göra annat än att sova... Jag sov lite mer än 11 timmar i natt och skulle utan större problem kunna ta en power nap här och nu. Jag antar att kroppen börjar slappna av. 
 
Jag har gjort lite skolarbete idag och imorgon har jag slutpresentation för Ingenjörens roll i arbetslivet. Jag har verkligen inte lagt ner mycket tid på detta men det går nog bra. Så kort tid kvar på mitt andra år och om 24 timmar är jag 40% ingenjör i Teknisk Fysik. Så snart.
 
Större delen av min lediga tid har jag spenderat i sängen med Netflix. Det blir lite av ett vakuum när tentaplugget försvinner och jag har ingen aning vad jag ska göra med all ledig tid. Konstigt det där. 
 
En whiteboard under optiktentaplugget för någon månad sedan.
Teknisk Fysik | | Kommentera |

På Fannys begäran

Första advent var länge sedan inser jag nu. Tiden går så fort att jag inte ens reflekterar över att jag inte hinner skriva här. Undrar om det kommer ske någon förbättring nu när jag har Fannys påminnelser?
 
Många kurser har plöjts sedan sist, och detta år har gått så bra. Jag har haft plugg långt över huvudet och jag tänker inte ens fundera på hur många timmar jag i snitt har suttit  skolan de senaste veckorna. Det är tur att allt r så kul nu! Idag skrev jag en tenta och den var mycket svårare än jag kunnat ana. Jag skrev på de flesta uppgifterna och förhoppningsvis har det gått vägen. Nu är det bara en projektredovisning kvar sedan är det sommarlov igen. 
 
Skolan har satt sina spår. Varje nytt stycke vill jag avsluta med \\ som i LaTeX men inser att det inte behövs och ikvälll har jag haft min första pluggfria kväll på evigheter. Den upplevelsen har varit ytterst förvirrande så det enda jag har gjort är att titta på ett otal avsnitt av Suits på Netflix. Det är en konstig känsla att inte göra någonting produktivt men jag tror att det är bara bra. 
 
Snart är det sommarlov, Söderhamn och ett nytt jobb. Det blir så spännande! Jag avslutar mitt första inlägg på en evighet med en bild från solförmörkelsen för några veckor sedan.
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp