Med ljusare tider kommer längre dagar

Hade egentligen tänkt ligga och sova när klockan slog tolv. Typiskt att jag fortfarande sitter uppe och skriver på labbrapporten. Det börjar se bättre ut men nu har fokuset försvunnit ganska rejält och jag gissar på att jag kommer behöva sitte och kontrolläsa ganska ordentligt. Jag är inte riktigt längre säker på vad som står i våran rapport. Nu är jag dock massivt megatrött. Det ska bli så skönt med lite "sovmorgon" imorgon, tänkte ställa klockan på antingen åtta eller nio. Jag har inte bestämt mig ännu. 
 
Sömn nu dock, kommer bli awesome!
Allmänt, Teknisk Fysik | | Kommentera |

Ett delprov senare

Dagens delprov kändes faktiskt helt okej, jag skulle bli så sjukt besviken om jag kuggade. Tog mig även igenom en klassmekföreläsning och skrev ut den rättade labbrapporten. På måndag ska den vara inne igen.... Idag har det varit väldigt varmt här uppe i Umeå, tillräckligt för att det inte var något problem att cykla omkring utan jacka, och tillräckligt varmt för att sitta ute i tshirt efter att skoldagen var över! Minns inte när jag kunde göra det sist..! 
 
Efter att jag kommit hem snörade jag på mig löparskorna. Det är inte lika jag kommer ut och springer sen jag flyttade upp, konditionen är inte där den en gång var. Jag tog mig i alla fall igenom en runda som jag var nöjd med, tyvärr är den bara ungefär hälften så lång som mina gamla rundor, och jag har nästan 1 minut segare tempo per kilometer jämfört med i somras. Till veckan borde jag verkligen försöka gå iväg på ett RPM-pass. Jag känner mig faktiskt ganska taggad på triathlon igen! 
 
Ikväll kommer jag inte ägna mig åt mycket. Jag skulle helst vilja bädda ner mig i sängen och titta på Dexter, men istället tänker jag nog skriva labbrapport och titta på Sex and the City, det var länge sedan. Först måste jag laga middag, mina jätteäckliga grannar har flyttat in igen efter påsklovet, korridorsköket är inte så mysigt. Nästa gång jag ser dom får jag nog se till att säga några väl valda ord. Så less! 
 
 
Allmänt, Teknisk Fysik, Träning | | Kommentera |

"Ingenting mer att göra"

Imorgon är det dags för tenta, jag har suttit ungefär 11 timmar och pluggat, labbat och varit på föreläsning. Nu är energin slut och jag tar ledigt från statistik för resten av kvällen. Skulle vilja känna mig helt sysslolös men jag har en bokrecension att skriva, en labbrapport att förbättra, mekanikuppgifter att räkna och böcker att läsa. Jag undrar om jag någonsin mer kommer ha en riktig ledig dag på riktigt under de återstående 4 åren på Teknisk Fysik... Tur att det är kul :)
 
Skymtat i Fysikkorridoren förra veckan
 
Teknisk Fysik | teknisk fysik | | Kommentera |
Upp