Träna Träna Tränat

Jobbar mer än aldrig förr och spenderar min lediga tid med att träna. Datorn hinns inte riktigt med.... Imorgon är det i alla fall triathlon och jag är taggad! I måndags var jag så trött efter min arbetsdag på tio timmar, men jag tänkte att jag skulle kunna bege mig ut på en löprunda, tur var väl det för jag har aldrig sprungit så fort! Tempot blev på 5'42" och det var mitt snabbaste hittills!! 
 
I söndags bestämde jag mig för att jag skulle beställa en triathlondräkt. Det var inte så jätteplanerat och det var på rea så jag tänkte att varför inte? Dock fanns den bara i XS så jag var rädd att den inte skulle passa. Jag fick hem paketet på tisdagen. Dräkten var som jag befarade - pytteliten. Jag tänkte att den aldrig skulle passa men himmel vilken stretch det var i tyget! Den sitter perfekt och jag är glad! På tisdagskvällen hade jag tänkt simma lite på hällåsen men jag ändrade mig och hamnade på stenö istället. Vid åttatiden på kvällen räknade jag med att vattnet skulle vara iskallt men det var faktiskt riktigt varmt! Jag hade på mig min triathlondräkt och det gick jättebra att simma i den.
 
På onsdagen fyllde mamma år och efter jobbet åt jag en massa tårta. Jag var så omotiverad till att springa på kvällen, men jag ville prova på att springa i triathlondräkten. Jag hade inga större ambitioner med löpningen och trodde inte riktigt att det skulle gå lika bra som det gjorde på måndagen, men det gick bättre! Tempot hamnade på 5'37" och jag kände efteråt att jag skulle kunna springa mycket längre än de 6,3 kilometrarna som jag sprang.! Nästa vecka tänker jag prova att springa milen. :-)
 
Men idag är det sista av åtta jobbdagar på följd som gäller. Det ska bli skönt med helg nu! 
 
Måndagens pass
 
Träning | | Kommentera |

Du vet att du är trött när...

...detta känns som en bra tid att gå och lägga sig. Jag tänkte se hela Good Will Hunting ikväll men det kommer inte gå. Jag ska nog istället sova nu så att jag orkar cykla till jobbet på morgonen. Jag har sett att det ska regna en del de kommande dagarna men just imorgon verkar det bli fint. 
 
Jag ska försöka dra mig ut på en löprunda imorgon också. Det är ju bara några dagar kvar till triathlonet. Jag beställde ocskå en ny våtdräkt. Jag hoppas verkligen att jag kommer i en XS för det var den enda storleken kvar.... Hoppas hoppas...
 
 
Nu är jag så trött! Lite kvantfysik får avsluta kvällen. Godnatt
Allmänt | | Kommentera |

EN VECKA KVAR!!!

AAH vad jag är taggad! Sedan mitt senaste blogginlägg har jag inte tränat någonting. En jobbig form av halsont har uppkommit och jag vill att det ska gå över. Dessutom har jag åter igen börjat jobba. Det känns kul men det var varit otroligt ledigt att vara ledig. Nu är det bara sex arbetsdagar kvar innan det är helg och då är det triathlon! Ah det ska bli så kul! 
 
Midsommarhelgen har varit väldigt härlig. Jag började jobba klockan åtta på morgonen och sedan var det bara fullt ös fram till halv fyra. Så mycket folk hela dagen.......! På kvällen for hela familjen ut till familjen Lingmans stuga, väldigt traditionsenligt! Där åt vi mat, drack lite vin och vid elva somnade jag på soffan! Förra året åkte jag hem på kvällen (jag jobbade då också) men i år sov jag kvar. Det var rätt så gött men jag sov inte så länge.... På morgonen åkte jag båt till jobbet och även då var det ganska mycket folk hela dagen. På kvällen åkte vi iväg till familjen Bergs sommarstuga. Wilmer är såå söt! 
 
Nu är det definitivt dags att sova. Imorgon ska jag upp ganska tidigt och om det inte regnar så ska jag cykla till jobbet. Om halsen känns bra kanske det blir en löprunda på kvällen. Men jag har inte riktigt bestämt mig, det vore kanske bra med en vilodag?
 
Hörs!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp