Hår

Jag har känt länge att det har varit dags för ett besök hos frisören. Dock så har jag inte riktigt känt för att klippa håret då jag skulle vilja att det var liiite längre. Därför kändes färgning som ett bra alternativ. Så nu är mitt hår nyfärgat och det känns skapligt gött! Lagt upp en bild nedan men jag vet inte hur tydligt det syns. Det är ganska ljust där jag sitter just nu.
 
Det har även blivit en del studier. Neutronstjärnor, svarta hål och stjärnbildning har det handlat om. Jag har funderat över saker som hur snabbt oändligt långsamt och är och hur magnetfältslinjer kan frysas in. Jag hoppas på att få en del svar på föreläsningen på lördag. 
 
Nu ska jag fortsätta med mina studier. Repetitioner på det jag redan har hållt på med är vad som gäller nu. 
 
Hörs!
 
Allmänt | | Kommentera |

Racing in the Street

Imorse ställde jag in RMP-passet. Det är jag ganska glad för, jag känner mig inte direkt pigg. Jag vet inte om jag kanske ska ta en liten promenad senare. Och jag måste städa. Men mer än så blir det inte. 
 
Idag fanns en Bruce Springsteenbilaga med Aftonbladet. Helt awsome! Bland annat hittade jag denna bild som var bara så grym! Vill ha en sådan tavla men hittade inget ställe att köpa den på. Just nu får det dock pryda mitt skrivbord på datorn. :)
 
Hur fantastisk är den inte?! http://youngjerks.com/#/springstreets/
Allmänt, Musik | | Kommentera |

We'll always have Paris

Lördagar är ganska härliga. Imorse sov jag rätt så länge. Läste min bok om kvantfysik, tränade hjärnan med lite sifferpussel och pluggade matematik. Allt innan klockan hade slagit elva. Egentligen hade jag tänkt ta premiärturen i mina nya löpskor. Men typiskt nog så har jag åkt på en förkylning. Den är inte på det värsta viset men tillräcklig för att det inte är någon bra idé att sticka ut och springa. Det känns som en bra plan i att avboka RPM-passet imorgon också. Men jag vill vänta och se hur jag känner mig imorgon. 
 
Jag har även jobbat ett kort pass. Det var kul, man vet aldrig riktigt vad som händer i Sandarne. Resten av kvällen kommer att bli väldigt lugn. Jag har hittat socker- och sötningsmedelfri chocklad så jag ska äta lite av det, titta lite på  tv och sedan försöka sova bort min miniförkylning. 
 
Hörs!
 
Jag drömmer mig även bort till Paris
Allmänt | | Kommentera |
Upp