8 dagar kvar.

Imorse tog jag min välbehövda sovmorgon, så härligt!  Efter att jag hade vaknat till liv plockade jag upp kemiböckerna och började plugga, det gick bra och nu har jag bara ett kapitel kvar att repetera och sedan ska jag börja ge mig på gamla tentor, vilket jag är lite nervös inför. Det känns som om det är en sak att göra uppgifter i boken där jag kan kolla upp information direkt, men när jag gör de gamla tentorna vill jag att det ska vara som "på riktigt" där jag inte har tillgång till någon bok, så att jag får en känsla av vad jag faktiskt kan. Men åh jag är så nervös för kemin!!

Det har även blivit en del matematikpluggande idag också, differentialekvationer av andra ordningen. Det går ganska bra men jag blev lite fundersam när jag skulle slå in sin(4π) på miniräknaren. jag vet att det ska bli 0, men på min miniräknare står det -2*10^-13. Meen, drygt! Det beror kanske på att det är så många decimaler som gör så att det står så, men sin(2π) = 0 enligt räknaren. Det är väl bara komma ihåg så att jag inte blir så fundersam på tentan eller någonting. Det går ändå ganska bra med matten. Jag har en del repetition kvar att göra och sedan ska jag ta mig igenom några gamla tentor där också. Dessutom så har jag 3 extrapoäng från duggan, jag vill klara mina kurser!!
Nu blir det lite Big Bang Theory och lite mera matteplugg, imorn är det fredag och min sista basårsplugghelg. Ååångest!
Allmänt | | Kommentera |

Almost pronounced dead

För någon dag sedan kom en liten ikon upp på min telefon att det börjar ta slut på minne. Okej tänkte jag och försökte klicka bort den där ikonen som var ganska störande. Men efter ett tag så tröttnade jag helt på den så jag tänkte att jag stänger av mobilen och sedan slår på den igen så kommer den att försvinna (gammal erfarenhet och universalproblemlösare). Så sagt och gjort så stängde jag av min telefon men när jag skulle slå på den igen fungerade den inte! Sony Ericssonloggan liksom frös och man kom ingen vart hur länge man än väntade. Jahapp tänkte jag, den vill väl inte vara med mig längre då. Det var inte direkt någonting som kom från det blå. Men såå, efter ett långt tag fick jag skriva in min pin-kod och telefonen var ungefär lika mycket back in business som vanligt. Men jag känner ändå att det kanske är dags att byta ut lite, och denna gång blir det inte en Sony Ericsson, eller Sony för den delen, jag har inte allt förstor tro på att dom har bättrat sig bara för att efternamnet har rykt. Lite småsugen är jag på en iPhone, dom är liksom lite småcoola. Men samtidigt hade jag nöjt mig med en Nokia 3310 om den bara hade haft Spotify, sms, ringfunktion och facebook, mer än så använder jag inte min telefon till. Okej kanske en kamera också då. Men sen. Jag bryr mig inte så mycket om hur bra skärm den har för jag kommer nog inte se någon skillnad. Och alla dom där små bokstavskombinationerna som står som verkar vara så fancy har jag ingen aning om vad det är för någonting och jag kan knappast tro att jag kommer bry mig så mycket om det heller. Sååå, vad ska jag ha för en mobil? För snart börjar nog min minitelefon närma sig pensionsåldern, troligen.

Jaa här kan man sova. Skönt att klockan INTE ringer 06.00. Imorn ska det bara pluggas. Det behövs för jag känner dendär jag-pluggar-inte-ångesten som kryper sig på. Kemi vad vill du mig?
Allmänt | | Kommentera |

Endel dagar kvar...

Just nu löser jag differentialekvationer av andra ordningen, men räka dagar till sista tentan verkar inte vilja funka... Men jag tror att det är 10 dagar kvar, eller 9? Vet inte... Det känns dock att det närmar sig för tentaångesten är på topp! Ikväll ska jag försöka skriva lite labbrapport på katalas-uppgiften, är inte riktigt säker på vad jag ska skriva men det löser sig nog. Sedan så ska jag lära mig två kapitel i kemin och sedan ska jag försöka repetera mattekursen. Åh jag vill bara vara klar och få plugga fysik igen! Jag har jättesvårt för att bestämma mig för vad jag ska läsa. Klarar jag mina två kurser har jag platsgaranti till Teknisk Fysik i Umeå, men jag vet inte om jag vill gå kandidatprogrammet i Fysik i Stockholm. Det är så svårt!!! Gaah, blir ju nästan galen...!

Förutom tentaångest händer det inte så mycket, jag gjorde ett besök på Iksu (long time no seen) idag och gick på yoga, det var mycket roligare förr! :( Ska försöka träna mycket mer denna vecka, vilket jag säger hela tiden, men jag gillar Iksu! Och nu kan jag inte sitta och skriva i min blogg längre för det är bara en mindre bra anldening till att inte göra någonting vettigt som typ att plugga. Måste verkligen, verkligen, verkligen. Imorn ska jag försöka ta mig till skolan och sitta där, men först ska jag ta en lång och välbehövlig sovmorgon.
Ha de gött.
Allmänt | | Kommentera |
Upp