Fredag!!

Herregud så trött jag var imorse, jag hade en sån där jättetydlig dröm som man kan ha ibland och idag drömde jag att jag åkte till Umedalen, och det är en bit bort liksom. Även från Ålidhem. Så det gav liksom inte så mycket ro och man vaknade inte helt utvilad liksom.!

Men iväg till jobbet blev det i alla fall och idag väntade ett tiotimmars-pass. Det kändes lite småjobbigt innan, men sedan så var det inte så farligt! Och jag tror att hela Sandarne har käkat tacos ikväll. 

Sedan är det bara att ladda upp inför en hel jobbhelg!

En gammal bild från Umeå, bara för att jag tycker att den är så charmig! Och för er som funderar så är hastigheten 30 km/h ;)
Allmänt | | Kommentera |

Härligt!

Oj så jag inte bloggar ofta! Det känns bara som om det inte finns så mycket intressant att skriva om då jag spenderar större tiden av mina dagar på jobbet, och det är nog inte så mycket jag kan skriva om därifrån. Däremot har jag varit ute och golfat igen. Det började bra och det känns kul att se lite resultat trots att jag inte har tränat så mycket!

Idag har jag varit ledig så då passade jag på att ta sovmorgon! Sedan fortsatte jag med en megafukost, sedan var det bara att dra igång och städa. Av vad jag vet så har det liksom inte städats rejält på kanske tio månader, och det är ju ett tag. Visst har det ju dammsugits och sånt, men det är ingen som har bott här permanent. Sedan bar det iväg till Sandarne för att flytta saker, tillbaka till stan och iväg till gymmet med pappa och Viktor och sedan var det bara att bädda ner sig. Imorn ska jag vakna pigg och utvilad så att jag orkar jobba från 10 - 20.10...  Love it.

Solnedgång från min lägenhet i Umeå, lite saknar jag det allt...
Allmänt | | Kommentera |

Chill!

Tycker att det saknas lite bilder bloggen, så jag ska försöka ändra lite på det då! Steget för att ladda in bilder från mobilen till kameran är lite för jobbigt. ;) Sedan så blir inte mina bilder så bra, men det kanske ändrar sig snart!

Dagen varit väldigt lugn.! Jag började efter lunchen med en cykeltur ner till stan, sedan en promenad med Karl och efter middgen for jag, pappa och Viktor till Flygstaden för att hämta en säng från ett förråd, som inte var det lättaste, massor av saker stod ivägen men efter ett tag gick det! Dessutom fick jag en goodiebag som har delats ut genom pappas jobb, men så fanns det en kvar till mig! Massor med roliga saker från Make Up Store..! Najs!
Imorn väntar förhoppningsvis en tur till gymmet och sedan 8 timmar jobb, trevligt!

En del bilder från Umeå kan nog dyka upp, här tog jag modet till mig och klättrade upp på  en skulptur nere vid älven som var säkert två meter! Lite skakig i benen var jag ;)

Och här är tidningen från Make Up Store som jag fick med i Goodiebagen, tror dock att det är en upplaga från vintern ;)
Allmänt | | Kommentera |
Upp