Veckan har då gått fort

Skolan rullar på, duggan i tisdags (som ännu inte är rättat) och kemisjälvkollen igår (som inte gick det minsta bra). Det krävs en hel del pluggande men motivationen är minst sagt inte alltid med. Det är dock bara att jobba på, om ett år vet jag inte vad jag kan tänkas hålla på med. :)

Igår drog jag och några tjejkompisar ut på Nh och åt mat och drack öl/vin. Väldigt trevligt var det och det var välbehöveligt att få lämna Ersboda ett tag. Det var inte riktigt tänkt att det skulle bli en sen kväll, men det brukar inte alltid bli som man har tänkt sig! När vi skulle ut från krogen frågade några av dom som jobbade där varför vi var påväg hem redan, det ena ledde till det andra och jag och Linnea stannade på Nh! Vid 12-tiden gick vi mot Ålidhem och på morgonen vaknade vi och var TRÖTTA. Roligt var det i alla fall men det ska bli skönt att sova länge ikväll!

Man känner verkligen att hösten har kommit till Umeå, de träd som inte har tappat alla löv har så gott som ändrat färg. Det är så väldigt fint över allt och det gillas! Jag har börjat dra fram vinterjackan, vissa dagar behövs den. Idag hade jag den också, men idag blev det väldigt varmt! Jobbigt! Och idag har jag köpt gymkort på IKSU och imorn drar jag igång första passet! Det ska bli jättehärligt att börja träna igen!

Nu blir det mat!

 

Middagen

 

 

Efter middagen

 

 
Vi naturvetare har våra egna hastighetsgränser! ;)

Allmänt | | Kommentera |

Dugga 1

Dagen började med en Wordfeud-battle på mattelektionen, koncentrationen var ju på topp! Det blev inte en så lång lektion idag, istället gick vi omkring i skolan och spanade in caféer och lunchställen på skolan, men det slutade med att vi åt i lunchrummet som vanligt! Jag bytte även till långsamma matte D-kursen idag, det kan nog bli rätt så intensivt. På eftermiddagen hade vi vår första Dugga, det är typ som ett prov och om vi har tur får vi några extrapoäng på tentan! Jag undrar hur det gick för mig. Det var några uppgifter som jag chansade hejvilt på och det var en uppgift som jag inte ens lyckades få något svar på. Men jag hoppas i alla fall att jag snart får veta hur det gick. :) Jag funderar även på kurser till våren, jag tror att jag måste läsa någonting annat för att läsa 100%, imorn ska jag försöka leta upp syon och se vad som händer, jag har lite planer. :)

Annars händer det inte så mycket. Imorn ska jag nog tvinga mig själv till Iksu och köpa ett gymkort, det  behövs verkligen känner jag! Jag och Linnea har en hel del planer på pass vi ska gå (boxning bla. jag gissar på att jag inte kommer kunna röra mig efter ett sånt pass!) och jag har bestämt mig för att försöka mig på lite yoga! Jag skulle gärna vilja vara ute och springa lite också, men jag kan inga bra vägar häromkring och jag vågar inte riktigt än vara ute när det är mörkt. ;) Men kanske att man kan springa lite på Iksu.. I vilket fall är jag pepp på att börja träna!

Och Facebook, alltså, vad har hänt? Nu kändes det ju bara väldigt, väldigt komplicerat. Man kanske vänjer sig?

Och nu är det middag! Höööörs :):)

Allmänt | | Kommentera |

Men varför....

....kan inte jag vara bra på att laga mat?! Börjar liksom bli hungrig nu..........! Dessutom har jag hittillsbränt mig två gånger.

Annars så, första duggan imorn, lite nervös då... Ikväll blir det bara till att råplugga. Plugga och äta choklad, mysigt.
Allmänt | | En kommentar |
Upp