Under Desperate Housewivesreklamerna

Holy tisdag! Har vart ensam i lägenheten större delen av dagen, skönt! Nu är det Desperate Housewives på tv, jag gjorde varm choklad och har ätit lite apelsin, så jag kan inte riktigt klaga!

Dagen började rätt så bra! Jag lyckades ta mig upp i tid och jag hann äta frukost i lugn och ro, jag hann till och med diska och jag kunde ta en tidig buss till skolan. På matten hade vi ingen genomgång och det var gött! När klockan började närma 10 gick jag och Linnea hem till henne, hon har beställt en ny säng som levererades idag så vi skulle flytta upp hennes gamla till förrådet en trappa upp. Det var ju lättare sagt än gjort. Vi började med att försöka skruva ur alla skruvar, det gick inte så vi skruvade tillbaks dom igen. Sedan provade vi att bära upp hela sängen för trapporna, men det gick verkligen inte det heller. Sedan försökte vi skruva ur vissa skruvar, så att vi kunde ta bort ena "mellandelen" på sängramen, det gick inte det heller. Vi skruvade dock inte i skruvarna igen, så sängen var väldigt vinglig. Vi hade hållt på i över en timme tror jag och vi började bli måttligt less om man säger så. Då kommer Linneas korridorsgranne och fem minuter senare står sängen en trappa upp i förrådet, typiskt liksom!

Väl klara åt vi lunch och sen promenerade vi ner till stan, Linnea hade inga lakan och det kan ju vara en bra idé att ha. Så vi gick och letade sådana och samtidigt gick vi och kollade en heel del i inredningsaffärer! Hur kul som helst! En sak jag noterade var att julen börjar göra intåg på riktigt, det är ju faktiskt bara två månader kvar liksom. ;) Lite tidigt tycker jag! Mysigt i alla fall, jag längtar! :)

Annars så? Jag kollade på lägenheten i Mariehem idag igen, jag har fortfarande lite ångest över hur jag ska göra. Det är en jättefin lägenhet men det är en lite faslig hyra, men just nu känns det som om jag skulle kunna göra vad som helst för att få ett nytt boende. Jag klarar verkligen inte av att bo här längre!

Och jag ska försöka lägga upp lite bilder men mycket plugg och mycket annat ger inte så mycket tid. Borde egentligen sitta med näsan i kemiboken, men, nääe.
Allmänt | |
#1 - - Linnea:

Johan - The savior!

Självklart lyckas han på några minuter.. Vad ger det för bild av oss tjejer egentligen?

Upp