Flyttar och bussbloggar

Igår flyttade jag ut från Ersboda, jävlar vad det var härligt! Jag fick hjälp av Linnea, vi hyrde en bil och for omkring i staden. Våran bil var en liten, liten Citroen, jag blev lite fundersam på om vi skulle bli tvungna att åka flera vändor. Så pass liten var den. Det blev i alla fall 4 Ikea-kassar igen, plus en massa Ica-påsar och en resväska. Jag tror att mitt prylförråd har ökat en aning sedan jag flyttade till Umeå..! Efter att vi ätit middag hemma hos mig for vi till Nydalahöjd och packade ner allt i förrådet, jag har inte inflyttning förrän nästa söndag, men jag fick låna ett förråd i byggnaden så jag inte skulle behöva ha kvar mina grejer i Ersboda över "lovet" (jag håller mig i Söderhamn denna vecka). Sedan bar det iväg till Ersboda för att köpa en kaffekanna till Linnea och efter det lämna tillbaka bilen. Vi tog bussen till Ålidhem, stort tack till Linnea som lät mig sova där! Det blev en mindre klassträff på Ica och sedan gick vi hem och faktiskt pluggade, vi är då duktiga!

På morgonen funderade jag lite på om det var någonting speciellt pågång, och jomenviss! Jag fyllde ju liksom år idag! Just i år har jag inte funderat något närmare på det. Önskelistor och sånt har varit lite mer av en svårighet, jag har ju ändå allt jag vill ha och allt jag behöver såatt! Linnea sjöng i alla fall för mig innan vi gick till skolan, väldigt trevligt! ;)

På förmiddagen hade vi kemilabb för sista gången på kursen! Jag var lite sneaky och gick på morgonlabben istället så att jag skulle kunna ta en tidigare buss hem, jag bokade 11.15 fastän jag slutade 11.30, tack och lov var vi klar i ganska bra tid så jag hann! Jag har försökt sitta och plugga en större del av tiden jag har suttit på bussen och det börjar kännas lite mindre jobbigt, jag hittade en del grejer i boken som jag har funderat på lite nu, så det kommer förhoppnignsvis bli lite lättare att plugga när jag kommer hem.

Inför kvällen har jag inga planer, det ska bara bli skönt att komma hem och sova i mitt rum och bo på nåt normalt hem (jag är lagomt utmattad av galenskaperna i Ersboda). Imorn däremot är det halloweenfest och det ska bli jättekul att träffa människor man inte sett på ett väldigt bra tag.! 

Hööörs! 

Allmänt | | En kommentar |

Under Desperate Housewivesreklamerna

Holy tisdag! Har vart ensam i lägenheten större delen av dagen, skönt! Nu är det Desperate Housewives på tv, jag gjorde varm choklad och har ätit lite apelsin, så jag kan inte riktigt klaga!

Dagen började rätt så bra! Jag lyckades ta mig upp i tid och jag hann äta frukost i lugn och ro, jag hann till och med diska och jag kunde ta en tidig buss till skolan. På matten hade vi ingen genomgång och det var gött! När klockan började närma 10 gick jag och Linnea hem till henne, hon har beställt en ny säng som levererades idag så vi skulle flytta upp hennes gamla till förrådet en trappa upp. Det var ju lättare sagt än gjort. Vi började med att försöka skruva ur alla skruvar, det gick inte så vi skruvade tillbaks dom igen. Sedan provade vi att bära upp hela sängen för trapporna, men det gick verkligen inte det heller. Sedan försökte vi skruva ur vissa skruvar, så att vi kunde ta bort ena "mellandelen" på sängramen, det gick inte det heller. Vi skruvade dock inte i skruvarna igen, så sängen var väldigt vinglig. Vi hade hållt på i över en timme tror jag och vi började bli måttligt less om man säger så. Då kommer Linneas korridorsgranne och fem minuter senare står sängen en trappa upp i förrådet, typiskt liksom!

Väl klara åt vi lunch och sen promenerade vi ner till stan, Linnea hade inga lakan och det kan ju vara en bra idé att ha. Så vi gick och letade sådana och samtidigt gick vi och kollade en heel del i inredningsaffärer! Hur kul som helst! En sak jag noterade var att julen börjar göra intåg på riktigt, det är ju faktiskt bara två månader kvar liksom. ;) Lite tidigt tycker jag! Mysigt i alla fall, jag längtar! :)

Annars så? Jag kollade på lägenheten i Mariehem idag igen, jag har fortfarande lite ångest över hur jag ska göra. Det är en jättefin lägenhet men det är en lite faslig hyra, men just nu känns det som om jag skulle kunna göra vad som helst för att få ett nytt boende. Jag klarar verkligen inte av att bo här längre!

Och jag ska försöka lägga upp lite bilder men mycket plugg och mycket annat ger inte så mycket tid. Borde egentligen sitta med näsan i kemiboken, men, nääe.
Allmänt | | En kommentar |

Pluggsöndag

Imorse vaknade jag tidigt. Det hade ju varit skönt att få sova ut, men nääe. Efter att jag hade legat kvar i sängen i över en timme (jag hann till och med läsa lite i en bok som inte var kurslitteratur) så drog jag mig upp och åt frukost och fixade mig.

Vid halvtolv hoppade jag på bussen mot Mariehem, där skulle jag kolla på ett rum i en lägenhet som jag om jag har tur kommer att få hyra. Lägenheten var så himla fin! Åååh vad jag vill bo där! Det var stort, fräscht och hemtrevligt, dessutom fick jag ett bra intryck av en av dom som hyrde ut. Jag hoppas hoppas hoppas på att jag får rummet! Dock var rummet lite dyrt, men jag kanske kan lösa det. Kanske att jag hinner jobba lite extra på helger eller kvällar? Jag vet inte.. Det är ju inte säkert att jag får rummet heller, men jag HOPPAS!

Annars så bokade jag biljetter hem idag, på fredag åker jag 11.15, så jag hoppas verkligen att labben tar slut fort för jag vill inte missa någonting. Det ska i alla fall bli skönt att åka hem en längre tid. Så känner jag väl dels för att jag ska få komma bort från Ersboda ett tag (är dock ensam hemma nu,  jag har ingen aning om vart Tove är) men det ska även bli väldigt härligt att få vara med alla i Söderhamn!♥

Sen jag kom hem vid ett-tiden har jag suttit och pluggat tills ungefär sju-tiden. Huvudet känns lite småtrött men nu sitter jag i soffan och tittar på PAN AM. Jag hade tänkt tända lite ljus och ha det mysigt men självklart hade vi inga tändstickor hemma.. Jag ska nog i alla fall försöka på mig att göra lite varm choklad och äta lite frukt, det kan bli en helt okej kväll ändå. :)

Allmänt | | Kommentera |
Upp