Den lilla vita är funnen!

Idag åkte jag till Sundsvall för lite shopping. Där hittade jag min studentklänning på hm, naaajs! Hittade även en väldigt Chanel-inspirerad väska, som numera är min, jag behöver ju veeeeerkligen en ny väska...

Middagsbiljetterna är även färdiga! Jag lyckades få en rabatt(=gratis) av kopieringen, trevligt! Eve hämtade ut biljetterna så jag har inte sett dom än.. Jag hoppas verkligen att allt funkar, att det är bra upplösning, att måtten blev bra och att jag inte blir stämd för att ha kopierat en bild från google! ;)

Annars då? Ikväll är det visst studentfest, den dissar jag. Jag dissar även drickandet imorn, det gör Eve med så jag kommer i alla fall inte behöva vara ensam... Vad vi ska göra vet vi dock inte. Ikväll träffade jag Eve igen, hon är tillsammans med Marcus igen (visste det!!) och jag tycker att det är bra!

Annars så har jag bestämt mig för att hoppa av matte c-kursen, jag hinner verkligen inte med och jag ska ändå läsa kursen på basåret, och jag kommer ju inte komma in på arkitektutbildningen på mina betyg direkt.. På måndag ska jag prata med syon så jag hoppas att det kommer att lösa sig!

Nu blir det historiaplugg, puss♥

Allmänt | | Kommentera |

Bakisdag

Igår började dagen klockan åtta med träning med Dogge, snabba ryck blev det. 11 var jag hemma och skulle hinna duscha och äta lunch innan jag skulle ut till Sandarne och jobba klockan 12. Hann inte äta någon lunch, kul. Klockan två hade jag rast och då fick jag äntligen mat. På jobbet var det full rulle, det var kunder non stop typ hela dagen, så brukar det aldrig vara. Den sista kunden var ute 20.15, en kvart efter att vi har stängt, rätt så irriterande!

Efter jobbet blev det feeest! Jag åkte och hämtade upp Eve och vi åkte hem till mig så att jag skulle kunna byta om, sen åkte vi till Pontus där vi förfestade. Dagens brist på mat kändes, jag blev väldigt full på typ 3 cider. Kvällen fortsatte på Muskan där vi sjöng karaoke, jag och Eve sjöng What if God Was One of Us, jag undrar hur det lät...... Sedan fortsatte vi till Ch där vi stannade för resten av kvällen. Där köpte jag en cider och satte mig vid ett bord där det satt två killar och försökte lösa quizen, vi bestämde oss för att "hjälpa till" lite, jag kunde faktiskt en fråga! Det visade sig dock att en av killarna bor i Umeå! Där ska ju jag också bo! Vi pratade lite och han bjöd mig på en massa drinkar, hehehe! Jag träffade även Marcus, han och Eve har gjort slut, så jag grälade lite på honom men vi hade även andra rätt så givande samtal.

Long story short, jag fick i mig på tok för mycket alkohol och jag hade ätit på tok för lite mat. Jag däckade hos Pontus senare på kvällen men jag tror att jag låter bli detaljerna, det är inte vär det.

Nu blir det till att ta det lugnt ett tag tror jag.

Allmänt | | Kommentera |

"pluggar"

Ska egentligen sitta och skriva historia nu, men det går ju bra. Dagen har jag i alla fall spenderat med Josie, vi har åkt bil i stan, åkt till donken och ätit glass, åkt och handlat, åkt lite i stan igen, åkt och handlat och sen åkt hem till henne. Det var trevligt!

Nu när solen har börjat värma igen så har jag blivit SOLBRÄND! ILLA! Jag var ute rätt så länge igår, och det kändes. Igår kväll var jag helt knallröd på axlarna, fy fan! Jag hade ingen after sun-kräm hemma eller, så på morgonen när jag vaknade kliade det som bara den. Idag hade jag tänkt vara lite bättre och smorde in mig med SPF 15, det hjälpte inte! Nu har jag i alla fall en Hawaiian Tropic-after sun som luktar suuuupergott! :):)

Ikväll hoppas jag att Nellie kommer förbi, det känns lite som om det var år sen jag träffade henne!

Nää, åter till pluggandet. Peace♥
Allmänt | | Kommentera |
Upp